اخبار بازی

تیم توسعه Assassin’s Creed Invictus بازی را یک فاجعه می‌داند

تیم توسعه‌دهنده بازی Project Invictus به تازگی اعلام کرده است که این پروژه را یک فاجعه می‌داند. با وجود انتظارات بالا از این عنوان، به نظر می‌رسد که مشکلات زیادی در روند توسعه آن وجود دارد. این بازی که به عنوان بخشی از سری Assassin’s Creed معرفی شده، نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و تیم سازنده به شدت نگران آینده آن است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که تیم توسعه‌دهنده در تلاش است تا مشکلات را شناسایی و برطرف کند، اما هنوز مشخص نیست که آیا این مشکلات قابل حل هستند یا خیر. این وضعیت باعث نگرانی طرفداران شده است که امیدوار بودند با یک تجربه جدید و جذاب مواجه شوند.

تیم توسعه‌دهنده به دنبال راهکارهایی برای بهبود وضعیت بازی است و امیدوار است که بتواند با تلاش بیشتر، Project Invictus را به یک محصول قابل قبول تبدیل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *